اصلآ" دلم نمیخواد به همه چی بدبین باشم ولی این یکی حقیقته و کاریش نمیشه کرد.

شاید سیب هایی که ظاهرشون سالمه ولی درونشون گندیده س رو دیده باشید دلیلش مواد شیمیایی خاصی هست که بهشون میزنن تا ظاهرشون رو حفظ کنه !!که این مواد شیمیایی حتی با شستن هم از بین نمیره ! شاید بگید الکی میگم پس یه آزمایش ساده انجام بدید: یه سیب ترجیحا" قرمز بردارید با یه چاقو .. سیب رو قشنگ بشورید.بعد با چاقو آروم آروم سطح سیب رو خراش بدید.. میبینید که یه مواد سفید رنگی روی سطح سیب ظاهر میشه که این همون مواد شیمیایی هست که میگم ..

اینجوری میشه که پوست میوه که یکی از مفید ترین قسمت هاشه نابود میشه و باید پوستش رو کند و خورد :(حتی نمیشه دیگه به میوه ها هم اعتماد کرد.

بعدا" نوشت : اینو امروز اتفاقی دیدم .. مواد غذایی سرطان زایی که هر روز میخوری:

2. میوه‌های غیرطبیعی
میوه‌هایی که به صورت طبیعی به دست نیامده‌اند، حاوی یک سری مواد آفت‌کش مانند آترازین، thiodicarb، organophosphates و میزان زیادی کود حاوی نیتروژن هستند. آرترازین در کشورهای اروپایی ممنوع شده است. این ماده برای از بین بردن علف هرز به کار می‌رود؛ اما باعث ایجاد مشکلات جدی در انسان می‌شود؛ به ویژه در قابلیت باروری انسان. طبق یک تحقیق که در سال ۲۰۰۹ صورت گرفت، نوزاد زنان بارداری که آب حاوی آرترازین نوشیده‌اند، وزن کمتری داشت.

مواد غذایی متعارف نیز میزان قابل‌توجهی از این مواد شیمیایی و هورمون‌هایی که برای رشد بیشتر میوه‌ها و سبزی‌ها مصرف می‌شود، دارند. سیب احتمالاً بیشتر از سایر میوه‌ها در معرض آفت‌کش‌ها قرار می‌گیرد و ۹۸ درصد سیب‌هایی که آزمایش شدند، این مواد را داشتند. میوه‌هایی که ۹۰ درصد از این آفت‌کش‌ها رویشان باقی مانده بود عبارت‌اند از پرتقال، توت‌فرنگی و انگور.
شستن این میوه‌ها صد‌درصد آفت‌کش باقی‌مانده را از بین نمی‌برد.